53 Haber Merkezi’ne Hoşgeldiniz!

Yerel ve ulusal haber sitelerinin yaygınlaştığı bir dönemde “53 Haber Merkezi” ismiyle karşınızdayız.

Daha önce yapmış olduğum haber sitesi editörlüğünden gelen deneyimimle ve haberi sevmemden dolayı, sizlerin de beğenebileceği, bir site kurmak istedim. Tabii çok eksikleri var ve zamanla yardımcı arkadaşlarla birlikte tüm eksiklikleri gidererek, sürekli güncel olacak bir haber sitesi haline gelmeyi hedefliyoruz.Daha önce yaptığım radyoculuk, kişisel internet siteleri ve televizyon için hazırlayıp sunduğum “Pazar Postası” programının ardından şahsi bir haber sitesi kurmaya karar verdim.

53 Haber Merkezi’nin amacı, özellikle yöremizde ve Türkiye’de olup biten olayları sizlere aktarabilmek. Hızlı ve güvenebileceğiniz haberler almanızı sağlayabilmek. Sitemize özel haberler olacağı gibi, diğer yöresel ve bölgesel haber sitelerinden haberlere de kaynak göstererek siztemizde yer vereceğiz. Kişi, kurum gözetmeksizin her haberi bu sitede bulabileceğinize emin olabilirsiniz. “Tarafsız olmak da taraf tutmaktır” düşüncesindeyiz. Bu yüzden her zaman haklı ve doğrunun yanında yer alacak bir haber sitesi olacağız. Sevdiğimiz kişilerde olacaktır, sevmediğimiz kişilerde, doğru bulduğumuz haberlerde olacaktır, bulmadığımız da… Ama hepsine yer vereceğiz. Olaylara kişi ve kurumları yermeden, yada yüceltmeden habercilik zihniyetiyle yaklaşacağız.

Ve sizler de yorumlarınızı paylaşabileceksiniz. Küfür ve hakaret içermediği müddetçe, her yorum bu sayfalarda yer alacaktır. Her düşünceden ziyaretçilerimiz düşüncelerini burada belirtme fırsatını bulabilecek. Sitemizle ilgili her tür eleştiri ve fikirlerinizi de paylaşabilirsiniz. Hepsinin değerlendirileceğine emin olabilirsiniz.

Bir başlangıç yazısı olarak çok da iyi olmadığını biliyorum, yazmaya başlarken kafamda daha çok şey vardı ama sanırım hepsi sitenin heyecanıyla aklımdan çıktı.

Dilerim, kısa sürede, sürekli tıklanan, güvenilen ve sevilen bir haber sitesi oluruz. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz…

Tekrar 53 Haber Merkezi’ne Hoşgeldiniz…

24 Ocak 2009

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir